Familles

Раздел за родители

Read this page in another language: français, English, español, Shqip (Albanian), ;العربية (Arabic), Български (Bulgarian), 中文 (Chinese simplified), 中文 (Chinese traditional), hrvatski (Croatian), فارسی (Farsi), Deutsch (German), italiano (Italian), македонски јазик (Macedonian), Polski (Polish), português (Portuguese), Română (Romanian), Русский (Russian), Српски (Serbian), Swahili, Tagalog (Tagalog), ไทย (Thai), Türkçe (Turkish), اردو (Urdu), Tiếng Việt (Vietnamese), Wolof.

_______

Поканени сте на родителска среща, на разговор с учител или с член на ръководството? Искате  да следите и да участвате в образованието или професионалното обучение на детето си, но Ви затруднява френският език?

Чрез своята общностна програма за превод, ICV могат да Ви помогнат, като Ви свържат с компетентен преводач, който говори Вашия език и езика на съответната институция и който ще Ви помогне да се справите с всички необходими процедури.

Намесата на нашите преводачи Ви позволява да разберете съдържанието на срещата и Ви предоставя възможността активно да участвате в нея, като вземете думата, зададете въпроси, предложите мнение или споделите проблем.

Чрез участието на компетентно лице, което говори Вашия език, Вие ще можете да участвате във всички дейности на училището (срещи, индивидуални интервюта, празници и т.н.) и по този начин ще увеличите шансовете за успех на детето си.

За да се борите срещу изолацията и в полза на интеграцията и равните възможности, не се колебайте да се възползвате от нашите услуги.

Използвайте нашите услуги

Каним Ви да попълните нашия онлайн формуляр. Ако предпочитате, можете да се свържете с нашия офис на телефон:  +41 22 800 14 36

* Тази услуга е достъпна за всяко лице, независимо от неговия статус, произход и социално положение.

©1998-2024 Migralingua|system mcart|Mis à jour: 2024-02-07 11:35 GMT|Notre politique | RSS|