Familles

Страна за родитељe

Read this page in another language: français, English, español, Shqip (Albanian), ;العربية (Arabic), Български (Bulgarian), 中文 (Chinese simplified), 中文 (Chinese traditional), hrvatski (Croatian), فارسی (Farsi), Deutsch (German), italiano (Italian), македонски јазик (Macedonian), Polski (Polish), português (Portuguese), Română (Romanian), Русский (Russian), Српски (Serbian), Swahili, Tagalog (Tagalog), ไทย (Thai), Türkçe (Turkish), اردو (Urdu), Tiếng Việt (Vietnamese), Wolof.

_______

Морате на родитељски састанак, да упознате учитеља или наставника? Желите боље да разумете и пратите образовање Вашег детета, али имате потешкоће да се изразите на француском језику?

ICV волонтери могу да вам помогну.  Migra Lingua локалној заједници нуди услуге волонтера – преводилаца компетентних за Ваш матерњи језик, те језик институције са којом се суочавате. Њихова интервенција ће вам омогућити да разумете саговорника као и да активно учествујете у разговору. Лицем у лице, волонтери преводе дијалог, постављају Ваша питања и изражавају Ваше становиште саговорнику. Помоћ компетентних и адекватно квалификованих волонтера, омогућиће Вам да учествујете у свим школским активностима, било да се ради о родитељским састанцима, консултацијама или школским прославама, све са циљем да Ваше дете оствари боље шансе за успех.

Интеграција доноси једнаке могућности, а за превладавање друштвене изопштености, ту смо ми. Немојте оклевати да нам се обратите за помоћ.

Затражите нашу помоћ

Позивамо Вас да испуните наш онлајн формулар или да се јавите путем телефона на +41 22 800 14 36. Више информацмија о нама потражите на  ICVolunteers.org.

*Ова услуга доступна је свима, без обзира на статус, порекло или социјално стање.

©1998-2024 Migralingua|system mcart|Mis à jour: 2024-02-07 11:35 GMT|Notre politique | RSS|